Home

Zondag 26 april 15u00 KFC Katelijne - 's Gravenwezel-Schilde

Vrijdag  24 april  19u30 *  16e KFCK-KWIS *  in chalet Vossevelden * FLYER *

Paasstage 2015

19-04-2015

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 april organiseerde de jeugdwerking van KFC Katelijne reeds voor de 7de maal haar traditionele voetbalstage.

De weergoden waren ons gunstig gezind: we konden 5 dagen genieten van het heerlijk zonnetje.

Elke dag werd gevuld met maar liefst 4 uur voetbaltraining waarbij alle facetten van het voetbal aan bod kwamen. De 85 jongens en meisjes die deelnamen, hebben ongetwijfeld genoten van deze week.

Wij zijn dan ook erg blij met de vele leuke reacties die we van zowel spelers als ouders kregen en ons dankwoord gaat dan ook uit naar hen voor het vertrouwen dat zij in onze jeugdwerking stelden.

Daarnaast willen wij ook nog eens alle trainers, begeleiders en de vele helpers bedanken voor de 5 toffe dagen!

Jeugdwerking KFC Katelijne


Meer foto's zijn te vinden op onze facebookpagina.


Grassrootsday 2015

15-04-2015

Op woensdag 20 mei 2015 tussen 14u00 en 17u00 organiseert KFC Katelijne een heuse grass roots day. Ben je nieuwsgierig en zou je graag volgend seizoen gaan voetballen? Kom dan al eens een keertje proberen op onze voetbalvelden (Vossevelden 9, SKW). Alle deelnemers (zowel jongens als meisjes) zullen kennis kunnen maken met het voetbalspel op een leuke en een speelse manier. Voor verdere informatie kan u mailen naar jeugd(@)kfckatelijne.be. Graag vooraf inschrijven en dit kan nog t.e.m. 13 mei.


Meisjes footfestival

15-04-2015

Op woensdag 13 mei 2015 tussen 14u00 en 17u00 organiseert KFC Katelijne een groots footfestival voor meisjes. Een voetbalactiviteit (exclusief voor meisjes) waar voetbalplezier voorop staat. We laten de deelnemende meisjes kennismaken met het spelletje op een leuke en vooral speelse manier. Alle voetballende en niet-voetballende meisjes zijn van harte welkom!

Meer informatie over ons footfestival kan je vinden op de bijgevoegde affiche.


KFC Katelijne: een hartveilige club

15-04-2015

KFCK heeft geïnvesteerd in een AED-toestel, welke in de gang van de kleedkamers richting het A-terrein werd geïnstalleerd. Een Automatisch Externe Defibrillator is een draagbaar toestel dat de hulpverlener leidt door een reanimatie tot de professionele hulpverleners het van hem/haar overnemen.  Wij achten het als club zeer belangrijk om snel hulp te kunnen bieden bij levensbedreigende hartritmestoornissen. Op korte termijn zal de club infosessies organiseren over de werking van zo’n AED-toestel. 


Het clublied

14-04-2015

"CLUBLIED KFC KATELIJNE"

FCK is onze naam ...

blauw en wit zijn onze kleuren

zegedrift is onze faam ...

 er kan ons niets gebeuren

 wij strijden hand in hand

met fck door gans het land.

En wilde gij ne sjotter zijn

marcheren en tripeleren en wilde gij ne sjotter zijn dan moet ge bij katelijne zijn

ons mannen spelen goed

ons mannen spelen fijn

1 - 2 - 3 den bak voorbij de keeper ligt opzij

olé , olé , olé , olé

------------------------------------------------------------------------------

Nu met klank


Jeugd KFC Katelijne op stage geweest naar Lloret de Mar

13-04-2015

Sinds dit seizoen biedt KFC Katelijne, naast de eigen paasstage voor U6 t.e.m. U13 op de club zelf, ook een buitenlandse stage naar Spanje aan voor de U15 en U17. De volledige stage gebeurt in samenwerking met Sport4travel, een reisorganisatie voor sportclubs die het vervoer en alles ter plaatse (hotel, grasvelden, uitstap,…) voor ons regelt. Deze stage is volledig vrijblijvend voor alle spelers van onze U15 en U17 ploegen. We maakten deze reis samen met de U17-ploeg van RC Mechelen.

Na een lange busreis van ongeveer 16u kwamen onze jongens rond de middag toe in het zonnige Spanje. We vertrokken op vrijdagavond op de parking van onze club. Nadat we de kamers hebben verdeeld in het 4-sterrenhotel Gran Garbi (vol pension), zijn we de omgeving van het hotel gaan verkennen met de voltallige groep. Op zondagmorgen volgde dan de eerste training op natuurgras. De overige 6 trainingen gingen door op een plaatselijk kunstgrasveld op ongeveer 1 km van ons hotel. Wat overeenkomt met 12 trainingsuren op 5 dagen tijd!

De overige uren waren onze jongens vrij en was er tijd voor vakantie. Zon, zee, strand en de zwembaden  in het hotel waren maar enkele mogelijkheden om zich ten volle te amuseren. Het team- en groepsgevoel werd versterkt en de spelers, trainers en begeleiders leren elkaar echt goed kennen.

Naast de vele trainingen en ontspanning hebben we er ook een daguitstap gemaakt naar Barcelona, waar enkelen het Camp Nou stadion hebben bezocht en de anderen al van ’s morgens de stad hebben verkend.

Kortom een ervaring en reis om nooit meer te vergeten voor onze spelers! Hieronder vinden jullie alvast enkele sfeerbeelden.


Weekrapport 15

10-04-2015

Nadat we verleden weekend een rustdag, Feestdag Pasen, hadden, moeten we dit weekend thuis tegen Hoboken spelen. Laten we hopen dat onze jongens de overwinning kunnen pakken, want we zouden graag van de laatste plaats verlost geraken. Dus komaan mannen.

De vermoedelijke selektie: Lars Bielen, Domin Eggers, Van Linden Benji, Schoelynck Joeri, Van Heuckelom Arno, Leysen Pieter, Jan Hendrickx, Tijs Putteman, Bryan Blays, De Winter Tom, Stef De Vocht, Bracke Luca, Brian Arras, Jeroen Raymenants, X, X

Afwezig: Mertens Karel(gekwetst), V an Loo Arne(geschorst,3xgeel), De Winter Glenn(gekwetst,voet), De Wit Bram(gekwetst), Poortmans Hans(gekwest)


Brunch 29 maart 2015

01-04-2015

Het afgelopen weekend was er de 2e brunch van kfc katelijne een organisatie van de supportersraad in samenwerking met leden van het bestuur en jeugdbestuur kfck.

Ondanks het barslechte weer  is het voor de 2e maal op rij een grandioos succes geworden en ook nu was ons chalet en club 99 opnieuw volzet. Iedereen kon genieten van een lekker ontbijt- warm- en dessertenbuffet , een vlotte bediening en een gezellige sfeer.

Bij  deze wil ik alle deelnemers bedanken voor de massale  inschrijvingen , ook bedankt  alle medewerkers en mensen achter de schermen die op zijn/haar manier hebben bijgedragen  tot het succes van deze brunch.

GVL


Weekrapport 13

26-03-2015

Vorig weekend tegen Ranst, was een wedstrijd zoals al zoveel dit seizoen. We speelden tegen een hoger geplaatste tegenstander een goede wedstrijd, we waren de betere ploeg, kregen de beste kansen, zelfs nog een gemiste strafschop, en kregen enkele rommeldoelpunten binnen. Het verhaal van een verloren seizoen. Dit weekend spelen we de uitgestelde wedstrijd tegen Kontich, zondag om 15.00.

De vermoedelijke selectie: Lars Bielen, Domin Eggers(?), Tom De Winter(?), Brian Arras,  Leysen Pieter(?), Jan Hendrickx, Tijs Putteman, Bryan Blays, Stef De Vocht, Bracke Luca(?),Van Loo Arne, Jeroen Raymenants, Schoelynck Joeri , Benji Van Linden

Afwezig: Mertens Karel(gekwetst), , De Winter Glenn(gekwetst,voet) , Bram De Wit(gekwetst,rug), Poortmans Hans( gekwetst),Van Heuckelom Arno(gekwetst)


Nieuwssprokkels 13

26-03-2015

Deze week zetten we PAUL DE VEUSTER even in de schijnwerpers. Paul is geboren in 1965 en woont in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, hij is getrouwd met Nancy Vervullens,die vroeger bij de duiveltjes en preminiemen ook nog af en toe afgevaardigde is geweest. Zij hebben 2 zonen, Koen, die bij de provinciale reserven speelt, en Ben, die bij de gewestelijke reserven speelt.

Op het ogenblik is Paul afgevaardigde van de gewestelijke reserven, die hij samen met Erwin De Smet heeft opgericht en dit om de studerende voetballers van onze club nog de kans te geven om te kunnen voetballen. Paul is in 2001 bij onze club gekomen, toen zijn zonen bij de duiveltjes begonnen te voetballen, hij werd hier afgevaardigde, eerst alleen daarna samen met Erwin De Smet, waarmee hij tot op heden, bleef samenwerken bij de ploegen waar de zonen van Paul en Erwin speelden. Paul is niet alleen de afgevaardigde van de gewest. res., maar hij is hier ook garçon, scheidsrechter, als die niet opdaagt, en wanneer de trainer,Erwin, niet kan, springt hij ook hier in, kortom Paul doet alles voor de ploeg waarvoor hij verantwoordelijk is, hij is een voorbeeld van hoe een afgevaardigde moet zijn.

Paul is ook één van de drijvende krachten in de supportersraad. Hij is ook bij elke activiteit en werkdag van KFC Katelijne aanwezig.

De wens van Paul voor onze club is, dat onze eigen jeugd in het eerste elftal kan spelen, hij hoopt dat er  veel jeugd kan doorstromen naar ons eerste elftal, en dit kunnen we alleen maar met hem meehopen.