Home

Zondag 29 maart 2015 15u00 Kontich - KFC Katelijne

Zondag 12 april 2015 15u00 KFC Katelijne - Hoboken

Zondag 29 maart *  Brunch *  in chalet Vossevelden * FLYER *

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de brunch

Vrijdag  24 april *  16e KFCK-KWIS *  in chalet Vossevelden * FLYER *

Weekrapport 13

26-03-2015

Vorig weekend tegen Ranst, was een wedstrijd zoals al zoveel dit seizoen. We speelden tegen een hoger geplaatste tegenstander een goede wedstrijd, we waren de betere ploeg, kregen de beste kansen, zelfs nog een gemiste strafschop, en kregen enkele rommeldoelpunten binnen. Het verhaal van een verloren seizoen. Dit weekend spelen we de uitgestelde wedstrijd tegen Kontich, zondag om 15.00.

De vermoedelijke selectie: Lars Bielen, Domin Eggers(?), Tom De Winter(?), Brian Arras,  Leysen Pieter(?), Jan Hendrickx, Tijs Putteman, Bryan Blays, Stef De Vocht, Bracke Luca(?),Van Loo Arne, Jeroen Raymenants, Schoelynck Joeri , Benji Van Linden

Afwezig: Mertens Karel(gekwetst), , De Winter Glenn(gekwetst,voet) , Bram De Wit(gekwetst,rug), Poortmans Hans( gekwetst),Van Heuckelom Arno(gekwetst)


Nieuwssprokkels 13

26-03-2015

Deze week zetten we PAUL DE VEUSTER even in de schijnwerpers. Paul is geboren in 1965 en woont in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, hij is getrouwd met Nancy Vervullens,die vroeger bij de duiveltjes en preminiemen ook nog af en toe afgevaardigde is geweest. Zij hebben 2 zonen, Koen, die bij de provinciale reserven speelt, en Ben, die bij de gewestelijke reserven speelt.

Op het ogenblik is Paul afgevaardigde van de gewestelijke reserven, die hij samen met Erwin De Smet heeft opgericht en dit om de studerende voetballers van onze club nog de kans te geven om te kunnen voetballen. Paul is in 2001 bij onze club gekomen, toen zijn zonen bij de duiveltjes begonnen te voetballen, hij werd hier afgevaardigde, eerst alleen daarna samen met Erwin De Smet, waarmee hij tot op heden, bleef samenwerken bij de ploegen waar de zonen van Paul en Erwin speelden. Paul is niet alleen de afgevaardigde van de gewest. res., maar hij is hier ook garçon, scheidsrechter, als die niet opdaagt, en wanneer de trainer,Erwin, niet kan, springt hij ook hier in, kortom Paul doet alles voor de ploeg waarvoor hij verantwoordelijk is, hij is een voorbeeld van hoe een afgevaardigde moet zijn.

Paul is ook één van de drijvende krachten in de supportersraad. Hij is ook bij elke activiteit en werkdag van KFC Katelijne aanwezig.

De wens van Paul voor onze club is, dat onze eigen jeugd in het eerste elftal kan spelen, hij hoopt dat er  veel jeugd kan doorstromen naar ons eerste elftal, en dit kunnen we alleen maar met hem meehopen.


Inschrijvingen voetbalstage KFC Katelijne starten op 24 februari

23-02-2015

Net als de vorige jaren organiseert de jeugdwerking van onze club tijdens de tweede week van de paasvakantie een voetbalstage voor jongeren van 5 tot 13 jaar en dit reeds voor de 7de maal.

Deze stage vindt plaats op onze terreinen van ma. 13 tot en met vr. 17 april 2015.

Je kan inschrijven via een mailtje naar ronald.vanlinden@provincieantwerpen.be of naar bequet_nick@hotmail.com

Alle verdere info vind je in bijgaande folder.


Geef racisme de rode kaart!

24-03-2015

In samenwerking met de gemeente organiseren wij op zaterdag 28 maart a.s. een actiedag tegen racisme.

Als club hebben wij de Panathlon-verklaring en het Fairplay-charter ondertekend.

Met deze verklaring gaan wij als club de verbintenis aan om heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport. Daarom onderschrijven we formeel het ‘Panathlon Charter over de Rechten van het Kind in de Sport’.

Een van de principes is dat wij onze inspanningen zullen voortzetten om alle vormen van discriminatie uit de jeugdsport te bannen.

Acties: in onze kantine hangen wij enkele affiches met als slogan: “Geef racisme de rode kaart!” Verder krijgen de toeschouwers die volgend weekend een van onze jeugdwedstrijden bijwonen een flyer met dezelfde boodschap!


Jeugdtrainingen Woe 25/03 AFGELAST

25-03-2015

Gezien de non stop regen sinds gisterenavond staan onze terreinen onder water. Alle jeugdtrainingen van vanavond (zowel deze van 18u als die van 19u30) worden afgelast!


Weekrapport 12

20-03-2015

De vorige match tegen Ol. Deurne werd gewonnen met 0-1. We konden eindelijk de nul nog eens houden, en dat leverde ons dan ook de 3punten op. Alhoewel het geen goede wedstrijd was, verdienden we deze overwinning, het had gemakkelijk 1-6 kunnen zijn. Dit weekend spelen we thuis tegen Rans, wat zou het mooi zijn, dat we ook nu zouden winnen, en ook thuis zouden kunnen vieren, dus doe jullie best jongens.

De vermoedelijke selectie: Lars Bielen, Domin Eggers,  Poortmans Hans, Tom De Winter, Brian Arras,  Leysen Pieter, Jan Hendrickx, Tijs Putteman, Bryan Blays, Stef De Vocht, Bracke Luca,Van Loo Arne,Van Heuckelom Arno, Jeroen Raymenants, Schoelynck Joeri , Benji Van Linden

Afwezig: Mertens Karel(gekwetst), , De Winter Glenn(gekwetst,voet) , Bram De Wit(gekwetst,rug), Tijs Putteman(twijfelachtig, gekwetst)


Nieuwssprokkels 12

20-03-2015

We zijn even op de 'FUN AFTER TRAINING PARTY' geweest , en het bleek een groot succes.

Er was ongeloofelijk veel  volk,zowel jong als oud,  en de sfeer zat er dik in. Ook ons clublied, dat onder leiding van Pieter Leysen, door o.a. Peter Op De Beeck, Kevin en Kenny Sijmons, en enkele jeugdspelertjes, werd ingezongen, werd gespeeld. Een dikke proficiat aan de organisator GUY DE GRAEF. Guy, het was een zeer goed initiatief, en laat ons hopen, dat dit de eerste party was van de vele.


Weekrapport 11

12-03-2015

Vorig weekend verloren we weer in de laatste deel van de wedstrijd tegen Lint. Het was een wedstrijd met weinig doelkansen, en spijtig genoeg hebben wij van onze paar kansen er geen enkele benut en Lint dus wel. Op naar de volgende wedstrijd, op verplaatsing tegen Olympic Deurne, en komaan jongens, toon jullie nog eens van jullie beste kant, en breng de overwinning mee naar huis.

De vermoedelijke selectie: Lars Bielen, Domin Eggers(?),  Poortmans Hans, Tom De Winter, Brian Arras,  Leysen Pieter, Jan Hendrickx, Tijs Putteman, Bryan Blays, Stef De Vocht, Bracke Luca,Van Loo Arne,Van Heuckelom Arno, Jeroen Raymenants, Schoelynck Joeri

Afwezig: Mertens Karel(gekwetst), , De Winter Glenn(gekwetst,voet) ,Benji Van Linden(geschorst,3xgeel), Bram De Wit(gekwetst,rug)
Nieuwssprokkels 11

12-03-2015

Een volgende persoon die we even op de voorgrond willen plaatsen, is één van de dames die onze club mee recht helpen houden. EVELYNE VANHOUTTE is geboren in 1968 en woont in Sint-Katelijne-Waver. Zij is samen met onze ondervoorzitter,en ex-speler, Danny Keirsmaekers.

Evelyne is een trouwe en één van  hevigste supporters van KFC Katelijne en YRKV Mechelen. Officieel staat ze mee in voor de sponsering voor onze club, maar zij doet veel meer dan dat. Evelyne zit langs bestuurskant mee in de supportersraad. Zij steekt bij alle evenementen een handje bij.

Evelyne is een van die vrouwen , die als ze zich ergens achter zetten, dit ook met heel hun hart doen.

Als supporter kunnen veel mensen aan haar een voorbeeld nemen, we hebben haar nog nooit onze club, ploeg ,horen afbreken, zij steunt onze club voor de volle 100 procent. Bedankt hiervoor Evelyne.


Weekrapport 10

06-03-2015

Deze week willen we niet alleen een  persoon, maar ook  een activiteit , aan jullie voorstellen, de FUN AFTER TRAINING PARTY.

Op donderdag 19 maart van 21.00 tot 02.00 vindt in Rio Club onze eerste' fun after training party' plaats. Dit is een  initiatief van Guy De Graef ten voordele van onze club. Inkom 10 euro. De bedoeling is dat dit evenement een paar maal per jaar zal plaatsvinden, zeker als dit een succes blijkt te zijn.

Dus  donderdag 12 maart allen daarheen en feest er goed op los. Veel plezier.