Home

Datum/uur1ste elftal A, 3de prov.B1ste elftal B, 4de prov.C
Zon.27 sep. KFCK - KSC Mechelen  1-1 K.Reet SK - KFCK    0-0
Zon.4 okt. 15u00 FC Walem - KFCK 14u00 KFCK - Elzestraat
Zon.11 okt. 15u00 KFCK - Tisselt 15u00 Rijmenam - KFCK
Alle uitslagen via "Heren" of Vbal4 / Voetbalexpress of  KBVB => Socceronline

In de spotlight - 5

02-10-2015

Vanaf deze week gaan we ons eerste elftal-B voorstellen.

Voor zij die het nog steeds niet weten, we zijn dit seizoen met een tweede eerste elftal begonnen, dit in vierde provinciale. We hebben dit gedaan omdat we onze jongens de kans wilden geven  om op een hoger niveau te spelen, dan gewestelijke reserven. Hierdoor kunnen ze zich beter ontwikkelen, en krijgen ze ook de kans om zich met eerste elftallen te meten. Zo kunnen we onze eigen jeugd ook beter opleiden, en moeten ze hun geluk niet bij een andere club gaan zoeken. En we moeten toegeven , onder de leiding van hun trainer, PATRICK HERMANS, die het beste naar boven haalt bij zijn spelers en ervoor zorgt dat er een ploeg op het veld staat, slaan ze zeker geen slecht figuur, integendeel, ze zijn tot nu toe, één van de betere ploegen in hun reeks. De trainer, PATRICK HERMANS, de keeper, STEF DE DE VOCHT,  hun kapitein BRYAN BLAYS en speler YAKUP SALMAN  hebben we verleden jaar al voorgesteld, deze verslagen zijn terug te vinden onder het hoofdstuk NIEUWS.

-Croons Jaimy (links) en De Veuster Koen (rechts)

De eerste speler die we nu aan u gaan voorstellen is CROONS JAIMY (links), hij is geboren in 1996 en woont in Muizen. Jaimy begon te voetballen vanaf zijn 4de jaar bij Muizen, hier bleef hij tot de U13, dan ging hij naar RC Mechelen waar hij tot en met de U18 bleef voetvallen. De U19 speelde hij vij FC Duffel, en nu is hij dus bij ons terechtgekomen. Jaimy traint bij KFC Katelijne sinds dit jaar ook de U9 B. Zijn favoriete plek is links achter. 

De volgende op ons lijstje is KOEN DE VEUSTER (rechts). Koen is van 1996 en woont in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Zijn favoriete plek is centraal achter. Hij is afwisselend met Bryan Blaes de kapitein van de ploeg. Koen is een echte clubspeler, hij is al actief in onze club vanaf zijn 5de jaar. Ook is hij al aan zijn derde jaar als jeugtrainer bezig, 1 jaar bij de U7 en nu zijn tweede jaar  bij de U8. Ook zijn broer Ben speelt bij onze club, en zijn vader is aktief in de supportersraad en als afgevaardigde.

 Van Haecht Dean (links) en Nelissen Brent (rechts)

De volgende speler is BRENT NELISSEN, Hij is geboren in 1998 en woont op het ogenblik in Sint-Katelijne-Waver. Voorheen woonde hij in Hoegaarden ,waar hij dan ook begon te voetballen vanaf zijn 6de, op zijn tiende ging hij voor 1 jaar naar Tienen om daarna voor twee jaar terug naar Hoegaarden te gaan. Toen hij naar onze gemeente verhuisde ,kwam hij dan ook bij onze club voetballen,dit deed hij vanaf de U13, de U17 deed hij bij FC Duffel, maar hij kwam daarna terug bij onze club, eerst bij de U21 en dan nu bij het eerste B. Zijn favoriete plek op het veld is de links achter.

De laatste speler die we deze week op de voorgrond zetten, is DEAN VAN HAECHT. Dean is geboren in 1996 in woont in O.L.V. Waver. Hij heeft vanaf zijn vijde jaar alle jeugdcategorieën bij onze club doorlopen. Dean speelt het liefts op de rechtsachter.


Afterparty's RIO Sint Katelijne Waver

02-10-2015

Rio stelt voor  :

zond.  4 okt :  afterparty open bedrijvendag

zond. 1 nov : verjaardagsparty - vedettenparade.  


Uitnodiging 1ste klasse vrouwenvoetbal LIERSE - 9 okt 2015

02-10-2015

Beste,

Weten jullie nog hoe ik bij jullie mijn eerste stappen in het voetbal zette? Een hele ervaring voor mij, die ik nu bij K. Lierse S.K. voortzet. Dat ik nu bij deze club speel, heb ik mede aan jullie te danken. Daarom wil ik proberen iets terug te doen voor jullie.

 Ik nodig jullie met gans de club uit op de Super League-wedstrijd van K. Lierse S.K. tegen OHL op vrijdag 9 oktober. Van K. Lierse S.K. mag ik jullie ontvangen in de hoofdtribune van het Herman Vanderpoortenstadion om samen de wedstrijd te volgen. Bovendien mogen jullie spelertjes tot en met 14 jaar mee oplopen en na de wedstrijd kan iedereen de speelsters ontmoeten voor foto's en handtekeningen.  

Het enige wat je hiervoor moet doen, is voor 7 oktober mailen (vrouwenvoetbal@lierse.be) met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn, zodat Lierse en ik jullie gepast kunnen ontvangen. Geef ook even door hoeveel spelertjes er mee willen oplopen. 

Vele groeten en hopelijk zie ik jullie op 9 oktober, 

Hannelore


Loop-coördinatie-techniektraining oktober

28-09-2015

De planning voor de extra loop-coördinatie-techniektraining voor de maand oktober zal er als volgt uitzien:

wo. 7/10
14.15: U13 P
15.15: U12 P
16.15: U12 G

wo. 14/10
14.15: U15 - groep 1
15.15: U15 - groep 2
16.15: U10 P

wo. 21/10
14.15: U17 P + G
15.15: U11 P
16.15: U11 G


in de spotlight - 4

25-09-2015

Voor dat we met spelers beginnen, willen we deze week nog iemand van het kader van het eerste elftal A in de spotlights zetten. Het gaat over JAN VERCAMMEN. Jan is van 1978 en woont in Berlaar. Hij is sinds dit jaar onze nieuwe keeperstrainer. De meeste onder ons zullen Jan nog wel kennen, want hij was in het verleden reeds als doelman bij onze club;. Hij doorliep de jeugdploegen van FC Kessel, tot hij als 16jarige bij FC Nijlen op de bank belandde,hier bleef hij 2 seizoenen, alvorens naar KV Mechelen te gaan, maar de toenmalige trainer,Frankie Vercauteren geloofde niet in hem, en na 2 jaar verhuisde hij naar het nederlandse Roda JC, waar hij 3 seizoenen als derde keeper fungeerde. Dan ging hij naar Diest, in 3de klasse, waar hij 2de doelman was, vervolgens 1 jaar Beringen, van toen was hij eerste doelman. Vervolgens ging hij voor 3j naar Aarschot, en dan volgde nog 3 seizoenen Houtvenne, alvorens hij voor 3 jaar bij onze club belandde. Hij sloot zijn keeperscarriere af bij Rita Berlaar. Jan is nu aan zijn 2de jaar als keeperstrainer bezig, na 1jaar Hombeek. 

En dan nu gaan we de laatste spelers van de A-ploeg voorstellen.

Links op de foto staat YORRIT VAN DEN BERGHE, hij is van 1991 en woont in Peulis. Yorrit speelde van zijn 5de tot zijn 10de jaar bij SK Peulis,daarna gin hij spelen voor RC Mechelen . Hier bleef hij tot hij op zijn 15de stopte met voetballen, hij kreeg na 2 jaar echter terug de kriebels en ging terug voetballen bij Peulis, hier bleef Yorrit 6 jaar alvorens hij dit seizoen naar ons kwam.

Rechts op de foto staat UMUT AKTEPE, hij is geboren in 1984 en woont in Lier. Hij speelde van zijn 6de tot zijn 3de bij Lyra, daarna tot zij 17de bij SK Lierse, waarna nog een half jaar Lyra volgde. Daarna was hij 1 jaar profvoetballer in Turkije,vervolgens ging Umut voor 2 jaar naar Berchem , in vierde en derde klasse. Daarna voetbalde hij nog 1 seizoen bij SK Schilde, om vervolgens voor 9 jaar naar Ternesse te gaan alvorens hij nu bij ons speelt. Umut heeft ook een grote carriere in het zaalvoetbal. Hij speelde eerst 2 jaar in de BZVB bij ZVK Lierse ,eerst in 2de klasse waar hij kampioen speelde en dus promoveerde naar de eerste klasse. Vervolgens stapte hij over naar het futsal. Hier speelde hij eerst 5 seizoenen bij KK Malle waarmee hij de beker van België won en 2 maal de play-offs speelde. Vervolgens ging hij wat heen en weer tussen Proost Lier en KK Malle, 1jaar Lier, 1jaar Malle,2jaar Lier en nu dus terug bij KK Malle, dit telkens in de eerst klasse. 

 


In de spotlight - 3

17-09-2015

En hier is de volgende lading aan nieuwe spelers.

De eerste in het rijtje van deze week is NICK ROBBERECHTS. Nick is geboren in 1979 en woont in Tielrode. Zijn favoriete positie is die van aanvallende middenvelder. Nick doorliep de jeugd van RC Mechelen, dit gedurende een elftal seizoenen, hij bracht het tot in het eerste elftal  en speelde met Racing in 3de klasse. Dan ging hij voor 1 jaar naar SP Tisselt en vervolgens 2 jaar naar Rupel Boom. Daarna speelde Nick 2 jaar bij Bel. Edegem om vervolgens bij SK Wavria te belanden, hier speelde ij 2 seizoenen voordat hij een eerste maal naar onze club kwam,dit maar voor 1j om daarna terug voor 2 jaar naar Wavria te gaan, dan volgde nog 3j GR Katelijne, waarmee hij ook 3maal promoveerde,  en een half seizoen Bonheiden waarna hij besliste om met voetballen te stoppen. Tot hij eind augustus een telefoontje kreeg van Claude Pluym die hem zei dat onze trainer Glenn hem nodig had, en dus besliste Nick om er toch nog een jaartje bij te doen.

De volgende speler op het lijstje is Tom De Vos. Tom is van 1986 en woont in Sint-Katelijne-Waver. Hij is een echte diepe spits. Tom begon op zijn 5de bij Walem , op zijn 12de ging hij naar Humbeek,waar hij 1jaar speelde alvorens naar RB Elzestraat te gaan waar hij tot zijn 26ste bleef. Hier speelde hij reeds vanaf zijn 16de jaar in het eerste elftal. Daarna voetbalde hij nog 1jaar bij SK Peulis alvorens bij onze club te belanden.

De laatste voor deze week is LAURENS BOONEN. Laurens is geboren in 1993 en woont in Duffel.  Zijn positie op het veld is die van links achter. Hij speelde vanaf zijn 5de heel zijn jeugd bij FC Duffel tot in het reserve elftal, hij had een kleine tussenperiode van een half seizoen bij SK Wavria,en speelt nu dus bij KFC Katelijne. Zijn vader heeft ook nog bij onze club gespeeld, namelijk Luc Boonen, een prachtkeeper.


Opleiding : WORDT SCHEIDSRECHTER.

14-09-2015

Opleiding tot scheidsrechter, IETS VOOR U, info in bijlage.

Start opleiding op 19 september te Wommelgem en 3 oktober te Tongerloo. 


In de spotlight - 2

10-09-2015

Deze week stellen we meer aanvallend ingestelde spelers aan jullie voor.

De eerste is SAM DIJCKMANS, hij is geboren in 1990 en woont te Mortsel. Sam is een centrale middenvelder. Hij begon op zijn 5de te voetballen bij KFC Duffel, hier doorliep hij alle jeugdploegen tem  de reserven, later ook in het eerste elftal. Hij maakte met KFC Duffel de promotie mee van 1ste prov. naar 4de klasse. Daarna  ging hij naar Grasheide waar hij 3 jaar voetbalde, daarna volgde 1jaar Kampelaar, 2de prov. Brabant, om tenslotte dit seizoen bij ons te komen voetballen.

De volgende op ons lijstje is PHILIPPE GOUDENHOOFT. Hij is geboren in 1987 en woont te SKW. Philippe is een echte puntspeler. De Phille is bij sommigen van ons nog bekend, hij heeft hier immers reeds in de eerst ploeg gespeeld.  Hij begon op zijn 4de bij SK Lierse en voetbalde hier tot bij de U13, daarna volgde 2 jaar KFC Duffel, dan ging hij voor 1 jaar naar SK Lommel, en dan kwam hij bij onze club,waar hij dus 5j voetbalde en tot in het eerste elftal geraakte. Na deze jaren ging hij voor 1 jaar naar onze dorpsgenoten van FC Nieuwendijk om vervolgens te stoppen met voetballen. Verleden jaar begon hij echter terug te spelen bij SK Peulis en nu is hij dus terug bij ons.

De laatste van deze week is ERNEST DE COCK, hij is van 1991 en woont in Mechelen, Ernest is een rechterflankspeler. Hij begon redelijk laat met voetballen, hij was 11jaar toen hij zich aansloot bij GR Katelijne, op zijn 16de jaar ging hij naar KFC Duffel, waar hij 3 jaar verbleef en tot bij de kern geraakte, hij promoveerde ook mee naar 4de klasse. Na 4 jaar ging hij naar KV Hooikt, waar hij 2 jaar verbleef, vervolgens speelde hij een half jaar bij FC Kontich en daarna 3 maand  bij Berlaar Heikant, alvorens dit jaar bij onze club te tekenen.

 


Wedstrijdkalenders U6, U7 en U12 Gew gekend

10-09-2015

De wedstrijdkalenders van de U6 en U7 zijn bekend, alsook van de extra ploeg die we in competitie brengen, U12 Gew. Alle informatie kunnen jullie hierover terugvinden via de agenda van socceronline. 


Hulp mosselen

10-09-2015

Voor ons jaarlijks mosselfeest op zaterdag 26 en zondag 27 september zijn wij nog op zoek naar enkele vrijwilligers om ons team te komen versterken voor oa hulp in de keuken, mosselen koken, frieten bakken,... Vooral op zondagmiddag kunnen wij nog extra handen gebruiken. 
Indien je ons wil komen helpen, gelieve dit te laten weten aan Thierry Liekens (thierry.liekens(@)telenet.be).