Home

 

Datum/uur1ste elftal A, 2de prov.A1ste elftal B, 4de prov.D 
Zon 15 jan 14u30 KFCK - Bevel FC 1-3 KFCK - SK Rita Berlaar  3-6
Zon 22 jan 14u30 Kaart - KFCK  vrij
Zon 29 jan 14u30 KFCK - Sint Job Immer Voort - KFCK
Alle uitslagen via "Heren" of Vbal4 / Voetbalexpress of  KBVB => Socceronline

Overlijden Erna Castrel

12-01-2017

Hiermee brengen wij u op de hoogte van het droevige nieuws dat Erna Castrel, de mama van Peter Croes (Regional Manager KBVB-contactpersoon voor onze club) & grootmoeder van Laurens Boonen (speler 1ste elftal) is overleden.  De uitvaartplechtigheid heeft plaats op zaterdag 14 januari 2017 om 10u00 in de Sint-Martinuskerk, Kerkstraat te Duffel.

Wij wensen Peter, Laurens en heel de familie veel moed & sterkte toe. (overlijdensbrief bijgevoegd).


1ste muziek & schlagermarathon tvv 5 goede doelen

04-01-2017

Op zaterdag 10 juni 2017 heeft in de nekkerhal Mechelen een uniek Maneblusser muziek programma plaats. We steunen deze 1ste muziek- en schlagermarathon met liefst 15 nationale en internationale artiesten. Zij ondersteunen hiermee liefst 5 GOEDE DOELEN. Info vindt je in BIJLAGE.

info en ticketverkoop via www.boekjeticket.be

We wensen Willy en Lizette Op De Beeck alle succes met dit initiatief.


Gelukkig nieuwjaar

03-01-2017

KFC Katelijne wenst iedereen een vreugdevol, gezond en sportief 2017 toe!


TRAINERSCURSUS GETUIGSCHRIFT B op KFCK

03-01-2017

De Vlaamse Trainersschool organiseert een cursus instructeur voetbal – getuigschrift B op de terreinen van KFC Katelijne – Vossevelden 9, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

De cursus loopt bij ons van 16 januari tot en met 22 mei 2017 (telkens op een maandagavond van 18.30 tot 22.30). Inschrijven kan via Sport Vlaanderen of Bloso - Vlaamse Trainersschool - aanbod en aanmelden.
Afsluiten inschrijvingen 8 januari 2017.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met onze jeugdcoördinator:
Nick Bequet: 0479/05 76 99 of e-mail: jeugd(@)kfckatelijne.be


LCT-trainingen januari

03-01-2017

woe. 11/1
14.00 u.: U10
15.00 u.: U11

woe. 18/1
14.00 u.: U12
15.00 u.: U13

woe. 25/1
14.00 u.: U15
15.00 u.: U17

Breng zowel loop- als voetbalschoenen mee.


Motoriek verbeteren met Multimove

15-12-2016

SINT-KATELIJNE-WAVER - In zaal Loerenboske in Sint-Katelijne-Waver werd dit weekend een opleiding Multimove gegeven aan de toekomstige begeleiders van het interactieve bewegingsprogramma voor kinderen. Zij leerden er de kneepjes van het vak om kinderen weer in beweging te krijgen.

“De opleiding bestaat uit twee modules”, vertelt docente Katrien Van Damme. “De module van vandaag is vooral voorzien voor de cursisten die nog geen pedagogische opleiding zoals Kleuterbegeleider achter de rug hebben. Ze leren in dit onderdeel van de opleiding allerlei spelvormen aan die ze nadien aan de kinderen kunnen doorgeven. Ze moeten in groepjes oefeningen bedenken, en testen die dan onderling uit.” Er zijn twaalf Multimove-bewegingen, waaronder klimmen, vangen en werpen, dribbelen en springen en landen. De bewegingen werden uitgewerkt voor kinderen van drie tot acht jaar.

“Via Multimove spitsen de kinderen zich niet alleen toe op één sport, maar wel op hun algemene basismotoriek. Zo zijn ze gewapend als ze enkele jaren later wel met een sport beginnen”, meent Van Damme.

Multimove bij KFC Katelijne
Elke kinderopvang, sportclub of jeugddienst kan aanvragen om de lessen te mogen doceren. Nick Bequet (29), jeugdcoördinator van KFC Katelijne, rondde zijn opleiding als begeleider twee jaar geleden af. “Bij onze voetbalclub bieden we al enkele jaren Multimove-lessen aan, omdat we echt merken dat dit zijn vruchten afwerpt. De kinderen leren zo op jonge leeftijd waar ze goed in zijn, of dat nu handen- of voetenwerk is. We spitsen dus zeker niet alleen toe op het voetenwerk omdat we een voetbalclub zijn”, klinkt het. “Momenteel hebben we vier kindjes in onze groep en die amuseren zich elke week rot, maar er zijn zeker nog plaatsen vrij. Een groepje van tien kinderen zou aangeraden zijn voor een optimale uitwerking van de les”, meent Bequet.

Inschrijven voor de lessen bij KFC Katelijne kan via jeugd@kfckatelijne.be.


Onze jeugdcoördinator is het grootste clubhart van SKW

03-11-2016


High5ouders - training spelertjes U6 met ouders

02-11-2016

In het voorbije voetbalvrije weekend deden onze U6 een super toffe extra training samen met hun mama's en/of papa's. 'Voetbal een feest' wordt wel eens gezegd en zo is dat ook bij KFC Katelijne! Spelertjes en ouders amuseerden zich te pletter en maakte er een formidabele funtraining van. Voetballen bij KFC Katelijne is écht wel mega leuk!

Een welgemeende dank aan trainer Jokke om deze training te organiseren en zoals hij het zelf zegt is het elke training en wedstrijd voor onze U6 Tsjik Tsjak Vollenbak!


Nieuwe drinkbussen met dank aan Lingerie Katinka

31-10-2016

Met grote trots kunnen wij meedelen dat elke jeugdspeler van KFC Katelijne inmiddels al 3 weken kan schitteren met een eigen drinkbus op naam, gesponsord door lingerie katinka! KFC Katelijne wil lingerie Katinka van harte bedanken om mee te werken aan onze uniformiteit en vooral voor de schitterende gesponsorde drinkbussen. Anja Van de Kerkhof, je hebt veel jeugdspelers heel gelukkig gemaakt! 

Voor de vele blijde gezichten verwijzen wij graag naar onze facebookpagina.


Peters voor elke jeugdploeg

02-11-2016

KFC Katelijne is één grote familiale club waar we onze eerste elftallen en jeugdploegen als één geheel bekijken, daarom zal elke speler van ons eerste elftal van 2de provinciale peter zijn van een jeugdploeg. Onze peters zullen een aantal keer per seizoen een training of wedstrijd volgen van de ploeg waar ze peter van zijn, als wederdienst zullen ook onze jeugdploegen eens een kijkje gaan nemen naar hun peter. 

Het overzicht van welke speler er peter is van welke ploeg kan je vinden door op nevenstaande link te drukken: overzicht