Supportersraad

Vrijdag 21 april 2017 – 18e Quiz KFCK

26-04-2017

Voor het derde jaar op rij georganiseerd door de supportersraad in samenwerking met Jan V.D. en onze quizmaster Didier en zoals vorige jaren was het opnieuw een groot succes. Door de massale belangstelling hebben we zelfs de inschrijvingen vroegtijdig moeten stop zetten omdat we aan een maximum bezetting waren van ons lokaal.

Mede door het feit dat we het KFCK project ‘’ Nieuw veld zoekt sponsers ‘’ steunden met onze quiz is er ook massaal gereageerd door bijna alle KFCK ploegen van klein tot groot waarvoor hartelijk dank want dit is wel een hart onder de riem steken van de vele vrijwilligers van onze club.

Ook een woordje van dank aan alle deelnemers, onze sponsors Tom De Winter en Cafe Onder de Toren en Evelyne voor de prachtige organisatie en prijzen van de tombola.

Tot slot het podium van onze quiz met op de éérste plaats De Simpele Minds met 164 punten. Op plaats nr2 de ploeg de regen van 2014 met 157punten en het brons was voor onze enthousiaste ploeg van Reunited met Tom Cerneels app team met 150 punten.

GVL


18e KFCK KWIS vrijd. 21 april 2017

18-02-2017

De supportersraad KFCK organiseert op vrijdag 21 april 2017 in het chalet de 18e KFCK kwis. Wij hopen op een talrijke opkomst want met deze kwis steunen we ons project " NIEUWE VELD ZOEKT SPONSORS ".

Dus allen op post, daarmee help je alle sportievelingen van klein tot groot om hun geliefkoosde sport te beoefenen.

IN bijlage meer info

ps : spijtig maar helaas, voor de ploegen die nog wensten in te schrijven voor onze KFCK quiz zitten  wij aan een maximum bezetting van ons lokaal. Dus volgend jaar opnieuw proberen, maar toch bedankt voor de massale belangstelling.

De supportersraad.

 


verslag - Jaarlijkse quiz

17-04-2016

Vrijdag 15 april 2016 – 17e QUIZ KFCK een organisatie van de supportersraad in samenwerking met Jan V.D (inhoud v.d.quiz) en onze quizmaster Didier (BV van TV /blokken) die in zijn gekende rustige ongedwongen stijl voor de concentratie bij de deelnemers zorgde.

5 ploegen begonnen al meteen sterk aan de drie éérste inlooprondes, wel nemen de winnaars van de vorige editie De Simpele Minds een mindere start in de 2e ronde wat hen in de eindrangschikking de overwinning zal kosten, want de winnaar van deze 17e editie is het verrassend sterk team TC DE POLLEPEL met 167 punten voor De Simpele Minds met 163 punten dit na een spannend duel tot en met de laatste ronde waar beide ploegen alles uit de kast hebben gehaald om te winnen.

Wij willen graag alle deelnemende ploegen, Jan en Didier, en alle medewerkers bedanken die hebben gezorgd dat iedereen van een ontspannende en gezellige avond kon genieten.

 GVL


Verslag supportersraad 15 okt 2015

22-10-2015

In bijlage vind je het verslag van de vergadering op 15 okt ll.     Bijlage


Vrijdag 24 april 2015 - 16e quiz KFCK

01-05-2015

Vrijdag 24 april 2015 - 16e quiz KFCK voor de éérste maal georganiseerd door de supportersraad KFCK in samenwerking met Jan V.D. die met kennis van zaken voor de inhoud van de quiz heeft gezorgd en onze quizmaster Didier die met zijn gevatte commentaren het geheel in goede banen leidde waarvoor onze hartelijke dank.

Liefst 29 ploegen zorgden voor een vol chalet alle ploegen met de juiste ingesteldheid namelijk deelnemen is belangrijker dan winnen, toch moesten we wachten tot de laatste ronde (superronde)

om de winnaar te kennen. De Simpele Minds haalde het met 162 punten van de ploeg Mjolnir die verdienstelijk 2e werden met 159 punten.

Verder willen we alle deelnemende ploegen, sponsers, en alle medewerkers bedanken die hebben bijgedragen tot het succes van deze quiz.

GVL


Het clublied

14-04-2015

"CLUBLIED KFC KATELIJNE"

FCK is onze naam ...

blauw en wit zijn onze kleuren

zegedrift is onze faam ...

 er kan ons niets gebeuren

 wij strijden hand in hand

met fck door gans het land.

En wilde gij ne sjotter zijn

marcheren en tripeleren en wilde gij ne sjotter zijn dan moet ge bij katelijne zijn

ons mannen spelen goed

ons mannen spelen fijn

1 - 2 - 3 den bak voorbij de keeper ligt opzij

olé , olé , olé , olé

------------------------------------------------------------------------------

Nu met klank


Verslag supportersraad 22 jan 2015

01-02-2015

In bijlage vind je het verslag van de vergadering op 22 jan 2015

verslag


Verslag vergadering supportersraad 16 sept 2014

28-09-2014

In bijlage vind je het verslag van de laatste vergadering van de supportersraad.

verslag


Verslag supportersraad 7 mei 2014

24-05-2014

In bijlage vind je het verslag van de vergadering op 7 mei ll.

verslag


Eerste brunch, schot in de roos voor onze supportersraad.

02-04-2014

Eerste brunch KFC Katelijne georganiseerd door de supportersraad op 30 maart was een voltreffer. Chalet en Club 99 volzet, lekker en veel eten, gezellige sfeer, zonnig terras , allemaal positieve reacties dus kunnen we spreken van een geslaagd debuut . Met de opbrengst van de brunch zal de supportersraad een van de vele projecten van KFCK steunen, welk project zal op de volgende vergadering beslist worden en zal later medegedeeld worden op de website onder de rubriek supportersraad. Bij deze wil ik ook alle medewerkers en de mensen achter de schermen bedanken voor het enthousiasme dat er bij de voorbereiding en de werking tijdens de brunch is aan de dag gelegd zodat de schitterende samenwerking tussen bestuur - jeugdwerking - supportersraad geleid hebben tot dit succesverhaal. Gilbert V.L.

verslag


1ste bijeenkomst supportersraad

31-01-2014

Op 23-1-2014 heeft onze supportersraad een eerste overleg afgewerkt met het bestuur. Het was een aangename bijeenkomst waarop ieder zijn standpunt kon verwoorden. Er werden ook reeds een aantal voorstellen gedaan.

In bijlage kan iedereen die KFCK een warm hart toedraagt het verslag nalezen. verslag 23-1-2014


Charter van de supportersraad

05-01-2014

Beste supporters,
Daar is hem..... daar is hem ( om het met de woorden van Rik de Saedeleer te zeggen). De supportersraad van KFC Katelijne is er. Nu het voorbereidend werk gebeurd is en het supportersteam samengesteld is, gaan we in de maand januari 2014 in samenwerking met het bestuur van KFCK van start met onze supportersraad.
Doel van de supportersraad is een ombudsdienst weergeven wat er bij de supporters + mensen die actief meewerken in de club leeft, d.w.z waar de supporters en de actieve leden terecht kunnen met al hun ideeen, opmerkingen, suggesties en klachten zodat er op een constructieve manier kan samengewerkt worden met bestuur + actieve leden + supporters met als doel opnieuw meer enthousiasme en beleving rond de wedstrijden van KFCK te creeeren en een meer open beleid naar alle mensen toe die KFC Katelijne gezind zijn.
Dus laat jullie stem horen op ons e-mail adres: supportersraad(@)kfckatelijne.be zodat wij van jullie ideeen, klachten, opmerkingen, suggesties een van onze agendapunten kunnen maken op onze eerste vergadering.

Alvast bedankt.
Gilbert V.Looy.
supportersraad(@)kfckatelijne.be

 

 


algemeen contactadres supportersraad.

05-01-2014

Het algemene contactadres voor de supportersraad is :

supportersraad(@)kfckatelijne.be

Op dit adres kan je steeds terecht met vragen, voorstellen, enz...